marți, 15 martie 2011

Ieri AVRAM IANCU, maine noi toți

ALOOOOOOO! Bucureștiul! Pe la voi pe acolo se vede? Si nu ma refer doar la actuala guvernare deoarece toți cei perindați prin parlament, partide de guvermanant sau nu ați cochetat cu UDMR (asta spusa mai elegant ca sa nu spun ca i-ați pupat pe părțile cărnoase sau mai exact în CUR) Îmi cer scuze pentru limbaj dar asa cum spunea prietenul meu , la un moment dat te saturi sa vorbești frumos.
Priviți și voi clipul de mai jos.


Sursa Realitatea.net

Nu vreți sau nu puteți sa faceți nimic? Ia răsfoiți Codul Penal și vedeți cam la câte articole se încadrează acțiunile intreprinse de acesta. Si nu ma refer doar la aceasta ci și la instigările făcute de către el și garda secuiască.

Asa cum am mai spus aici minoritatile au drepuri, majoritatea NU. Tin sa ii amintesc lui Csibi Barna ca este cetățean roman si ca este obligat sa respecte legile tarii. Iar Legea Fundamentala a tarii este cea pe c are se bazează celelalte legi. De aceea as vrea sa-i citez primele trei articole din Constitutie:
ARTICOLUL 1
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.


(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.

(3) România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.

(4) Statul se organizează potrivit principiului separaţiei şi echilibrului puterilor - legislativă, executivă şi judecătorească - în cadrul democraţiei constituţionale.

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

Suveranitatea
ARTICOLUL 2

(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

(2) Nici un grup şi nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu.

Teritoriul

ARTICOLUL 3

(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.




<<“Acţiunea de informare istorică”, organizată de Csibi Barna, a fost autorizată. Potrivit inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita, Dan Iamandi, acţiunea informativă, organizată luni după-amiază a fost autorizată. “A fost autorizată pentru că în cerere era menţionat că vor fi manifestări comemorative şi explicarea evenimentelor istorice din 1848”, ne-a declarat Dan Iamandi. El a precizat că “spectacolul” organizat de Csibi Barna nu a stârnit interesul cetăţenilor, “care se uitau la el, fără să se oprească, fiind doar în trecere”. Înspectorul şef şi-a exprimat însă îngrijoarea pentru faptul că tocmai copii au fost cei care urmăreau “spânzurarea” cu mare atenţie, având în vedere că este vorba despre un spaţiu unde ei se pot juca liniştiţi, nefiind tulburaţi de circulaţie.
Inspectorul şef al IJJ Harghita a subliniat că, probabil, instituţia se va adresa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, cu privire la faptul că “spânzurarea s-a petrecut în prezenţa copiilor”. Dan Iamandi a mai afirmat că se vor lua măsuri împotriva lui Csibi Barna şi pe baza Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, “având în vedere că a denaturat scopul menţionat în cererea înaintată Primăriei. A solicitat autorizaţie pentru comemorarea unui eveniment istoric şi a făcut spectaculul cu spânzurătoarea”, a spus Dan Iamandi.
“Deocamdată trebuie să vedem exact unde a fost greşeala pentru că trebuie să avem grijă să nu fim interpretaţi greşit”, a spus inspectorul şef Iamndi.
Csibi Barna este funcţionar public în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita şi totodată, membru marcant al Asociaţiei de Cultură şi Tradiţii Garda Secuiască, neînregistrată juridic.>> Sursa Realitatea.net

Asteptand concluziile IJJ Harghita as vrea sa-i dedic lui Csibi Barna câteva cântece.



Am evitat sa fac un play list tocmai pentru a putea fi vizionate separat. Si astfel de cântece mai sunt iar eu ca fost militar unul dintre primele cantece care le-am invatat si inca il mai stiu a fost:
TRECEȚI BATALIOANE ROMANE CARPAȚII

7 comentarii :

  1. Ucis pe loc nenorocitul dreaqului :d
    la noi in tara romanii sunt cei lipsiti de drepturi

    RăspundețiȘtergere
  2. sa te ierte dumnezeu ca eu ca roman nu pot

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Ioan: Violenta nu este un raspuns. Te-as ruga sa-ti moderezi putin limbajul. Eu am cementariile la liber, nu moderez, fiecare e liber sa zica ceea ce gandeste insa v-as ruga sa aveti putina decenta. Nu vreau sa instig si sa demonstram sa nu ne putem ridica mai sus decat astfel de exemplare.
    @ Anonim: AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect, mii de scuze pt limbaj, dar chiar m-am incins bine cand am vazut clipul.Cred ca faceam o prostie daca il vedeam cu ochii mei.
    Daca nu facem nimic!!! acuma i-si cer Ardealul, is fenomenali ungurii astia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu esti singurul care s-a incins. Sie eu an injurat toata ziua prin casa :) Dar...au primit un raspuns elegant. Uite aici :
    http://roncea.ro/2011/03/16/operatiunea-sus-opinca-lectia-de-demnitate-la-centrul-cultural-maghiar-avram-iancu-suntem-toti-foto/comment-page-1/#comment-17699
    In plus a fost facuta si o scrisoare deschisa pentru Guvern. O gasesti aici:
    http://roncea.ro/2011/03/16/reactii-la-scrisoarea-deschisa-adresata-premierului-emil-boc-pentru-apararea-demnitatii-nationale-in-fata-criminalilor-unguri-lajos-kossuth-si-ai-lui-umilirea-natiei-romane-a-atins-cote-paroxistic/

    RăspundețiȘtergere
  6. interesul poarta fesul, si actuala putere si opozitia de rahat, vor sa se dea de bine pe langa unguri, pt a vor sa stea sau sa ajunga la putere cu orice pret...


    la mine pe blog Euro-antropulogu' Adrian Severin, cu ambele maini ar fi apucat 100 000 de euro mita in numele socialismului european cu fata bovina!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce rahat cu ochi! Merita el spanzurat pentru asta. Daca nu ne trezim vom fi sclavi in propria noastra tara. Daca nu deja suntem.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails