joi, 8 iulie 2010

La trecutu-ti mare, mare viitor mai draga Victoras

   Sa începem cu câteva citate din trecut:
   1. Nicolae Ceausescu- ultimul discurs 17 dec.1989.
"Regretăm foarte mult că s-a ajuns la o asemenea situaţie, dar aceasta nu se datoreşte organelor de ordine şi unităţilor militare, care timp de de două zile au dat dovadă de maximă răbdare şi îngăduinţă faţă de acţiunile elementelor teroriste, FASCISTE din Timişoara ci acelora care s-au pus în slujba agenturilor străine şi care au acţionat în mod premeditat şi bine pregătit pentru declanşarea acestor grave incidente de la Timişoara! "

   2. Ion Iliescu, despre Mineriada si macelul din Piata Universitatii.
" Era vorba nu de manifestanţi paşnici, care au ceva nemulţumiri faţă de Guvern, lozinci antiguvernamentale, ci era vorba de bande organizate, de elemente FASCISTE, mulţi dintre ei drogaţi. Au fost şi victime: a venit o grupă de muncitori de la Ploieşti - există şi un mort şi doi grav răniţi dintre muncitorii ploieşteni, acţiuni ale acestor elemente turbulente. "

   3. Victor Ponta 5 Iulie 2010:
"PDL este un partid FASCIST, fara nicio regula a democrației, cu un lider suprem - Traian Basescu. Daca el zice sa ne omoare pe toti, ne omoara pe toti. Dusmanul nostru ca partid si ca tara e Basescu si democrat-liberalii", a declarat Victor Ponta, citat de Mediafax. "
    Acum activa ani priveam cum un tânăr  își făcea apariția pe scena politica romanească , fiind comparat cu Titulescu. Nu-mi venea sa cred ca slehta  PSD permite avansarea unui tânăr și încă îl și susține. M-am gândit ca sunt pe drumul cel bun si m-am bucurat pentru el.
    Acum acest tânăr este președintele PSD. Felicitări Victoras!
   Insa...urmează indeaproape marile învățături ale înaintașilor săi. Bravo tovarășe Ion Marcel Ilici Iliescu i-ai suflat bine în gura învățăcelului. Țineți-o tot asa și veți fi decorați cu Ordinul Erou al Luptei Socialiste.
   Si ca sa mai descretim putin fruntile...vi l-ati imaginat vreodată pe Victoras cu barba și plete??? Iata cum ar arata aceste Che Guevara, ma scuzați Che Gargara al scenei noastre politice. Un adevarat latin lover pentru aceasta batrana si perversa "doamna" numita Politica.

Ideea trucajului foto mi-a venit citind pe blogul lui Cristian Partasconiu

2 comentarii :

  1. un mare trompetist sau ma rog o mare vuvuzela, asta e micul tontulescu, marea speracnta a stangii foste comuniste....la mine pe blog: SUA si UK cer regimului dictatorial din Iran sa opreasca executia prin lapidare (omorarea cu pietre) a lui Mohammadi Ashtiani

    RăspundețiȘtergere
  2. HAHAHAHA!
    Intr-adevar Che Gargara e un demn urmas al celor 2-3 dinozauri comunisti!
    Insa, a acuza PDL-ul de fascism , mi se pare o aberatie!
    Cred ca a venit timpul sa -l vedem cum se cuvine pe acest Trompetzel...
    Am o certitudine... Nu va rezista in aceasta postura de agitator foarte mult timp!
    Partidyl Hienelor Rosii il va devora cat de curand!
    Fara de nicio remuscare!
    Parol!
    ;))
    :))

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails