vineri, 9 iulie 2010

SENZATIONAL: Mircea Badea prim ministru


    E hai ca asta ne mai lipsea. Dupa declarațiile lui Dan Diaconescu despre intenția de a participa la alegerile prezidențiale din 2014 acesta ne serveste o alta "bomba senzationala". Il vrea pe neica Badea ca prim ministru. Aceste declarații  le-a dat la un interviu la Antena 2 dupa iesirea din arestul DNA si se regasesc si pe site-ul OTV aici
       


   Dupa declarațiile de la OTV cum ca în spatele arestării sale ar fi "Felix" acum se gandeste ca ar fi bine sa-i ia și din oameni. Asa Dane, nu te lăsa rupe-l.
   Nu știu ce reacția va avea Neica la aceasta propunere însă în momentul arestării nu e ca  îl compătimea foarte tare pe DD ci dimpotriva ii ura sa stea cât mai mult acolo.



   In alta ordine de idei cui folosește aceasta creștere a popularității lui DD, înființarea partidului și candidatura acestuia la prezidențiale? 
   Pai eu as avea doua variante:
  1. Chiar lui Felix care prin aceste declarații ca ar fi principalul vinovat pentru arestare se depărtează teoretic de DD tocmai pentru a putea colabora mai bine în vederea conducerii din umbra a tarii in situația în care DD chiar va reuși. Spun acest lucru deoarece se pare ca Felix Mogulul antenelor nu este chiar asa departe de OTV. Ia dați un ochi aici . In acest fel fiind "dușman"  cu DD nu poate fi vorba de o colaborare nu? Unde mai pui ca vrea sa-l numească prim ministru pe unul dintre cei mai fideli caței ai lui  Felix. 
  2. O a doua varianta ar fi Băsescu, des întâlnit pe la OTV și care chiar l-a sunat în arest pe DD.
   Indiferent care din variante va fi cea reala ne vom pricopsi cu o marioneta președinte deși eu încă mai sper sa nu se întâmple.  Iar dacă se tine de cuvat cu primul ministru...
   E drept ca un dicton roman spunea  " panis et circenses" dar domnilor am înțeles partea cu circul ca sunteți specialiști amândoi dar cu pâinea ce faceți?
   Voi ce ziceți? Care din variante e corecta???
   UPDATE:  Ma rog trebuie sa revin deoarece se pare ca propietatea postului 0TV este putin mai incurcata. Ia dati cate un ochi aici  
si aici
 

2 comentarii :

  1. Ce era el, dar de cand cu puscaria, DD e plecat rau cu pluta! I-or fi spalat aia creierul acolo... Ce candidatura...?! Nu-i acord sanse, nici macar cat a avut Jiji.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate se pare ca are mai multe decat Jiji. Problema e cineva il baga la inaintare ca apoi sa conduca din spate.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails