joi, 25 noiembrie 2010

Crestini???



   La o postare anterioara au fost niște reacții puțin spus exagerate  din partea unui cititor care se declara creștin și mare luptător pentru biserica. Dupa ce am publicat Fii Erou , m-as fi așteptat sincer sa vad reacții și din partea domniei sale, de genul postarea unui banner sau a unei postări care sa mediatizeze cazul. Ti-ai găsit. Suntem creștini doar cu numele, facem postări virulente la adresa trupelor muzicale și ai dușmanilor bisericii (nu ma pot abține sa nu ma gândesc iar la manelisti și la dușmanii lor ) dar când este vorba de iubirea pentru aproape care este legea fundamentala a creștinismului...
    Aceasta postare nu este un atac la adresa respectivei persoane ci este născută dintr-o mare greata care m-a cuprins văzând nepăsarea în care complacem deoarece nu este vorba doar de aceasta persoana ci de noi toti.Si ca sa-mi asigur înjurăturile și de aceasta data întreb:  Ce face Biserica pentru acești amărați? Le construiește catedrale. In acele lăcașuri de rugăciune (dacă acea monstruozitate se poate numi astfel) se poate vindeca sufletul însă nu și trupul.
   Revin și întreb oare cu acei bani nu se poate construi o clinica???  Nuuuuu. Pentru ca pe pereții clinicilor nu ne putem picta chipurile. Domnilor adevărații eroi sunt cei anonimi.

0 comentarii :

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails