joi, 3 iunie 2010

Ordonanţă de Urgenţă nr.31 din 13 martie 2002 sau reasasinarea Maresalului Antonescu


  In timp ce criminalilor de razboi maghiari li se ridica statui (vezi: http://www.martiriromani.com )noua ni se interzice sa amplasam statui ale unui mare erou national Maresalul Ion Antonescu deoarece evident la noi in țară

 
   Mai mult decat atât, încălcându-se  flagrant norme de drept precum cea care spune ca prevederile unei legi nu se pot aplica retroactiv, s-a trecut la demolarea busturilor Mareșalului, ridicate înainte de promulgarea acestei Ordonanțe (vezi: http://www.gandul.info ). 
   In mod normal nici un act normativ nu se aplica decât dacă acest lucru este specificat expres în ultimul capitol al actului normativ care se numește "Dispoziții finale și tranzitorii", capitol care la respectiva ordonanță lipsește.
   Demolarea bustului, pe care eu o vad ca un act de vandalizare a unei opere de arta, este posibila datorita trucării istoriei de după război de către evreii din conducerea P.C.R. (http://istoriacomunismului.blogspot.com ) unde Mareșalul Ion Antonescu este acuzat ca a trimis evrei în lagăre și ca nu a intervenit în timpul rebeliunii legionare când au fost uciși evrei
   Este însa doar propaganda comunista din partea celor care voiau cu orice preț incriminarea fostului regim deoarece a avut curajul sa lupte împotriva ciumei roșii.
   Sa fie clar eu nu vreau sa neg crimele comise de către naziști  și nici Holocaustul, însa de aici  și pana la acuzarea Mareșalului de crime împotriva evreilor este drum lung având în vedere ca el a protejat populația evreiasca din România deportând doar acele persoane care prezentau un pericol pentru siguranța națională și în nici un caz nu au fost trimiși în lagăre de exterminare. De asemenea a permis tranzitarea României de către garniturile de refugiați evrei din Polonia chiar dacă acest lucru era dezaprobat de Germania.
   Conform aceleiași ordonanțe, folosirea unor anumite însemne constituie infracțiune. Unele semne exista în istoria poporului nostru de mii de ani iar daca le-a folosit un nebun nu înseamnă ca toți cei care vor sa le folosească fac apologia lui.
   Insa în situația în care România a suferit mai mult de pe urma comunismului decât a nazismului, de ce nu s-au introdus în ordonanță și referiri cu privire la interzicerea însemnelor și operelor de arta dedicate liderilor comuniști, de ce nu sunt pedepsite și persoanele care fac apologia comunismului ??? Normal ca în felul acesta mulți dintre cei care au "emanat" aceasta ordonanță ar fi făcut obiectul cercetării penale. Mai ales acum când la douăzeci de ani de la Revoluție se mai trezește câte unul ca tov. Ion Marcel Ilici Iliescu sa spună ca nu s-a scandat niciodată "Jos Comunismul" și ca de fapt Revoluția a fost doar pentru înlăturarea cuplului Ceaușescu nu și a sistemului. Insa asa se fac legile în România, iar noi vrand ne vrand suntem obligati sa le respectam:   Ar mai fi multe de spus insa ma opresc. As vrea ca în memoria Mareșalului de la a cărui moarte s-au împlinit alaltăieri șaizeci și patru de ani sa ascultați piesa doamnei Maria Gheorghiu De asemenea as vrea sa va rog sa semnați petiția în care se solicita numirea Mareșalului ca Erou Național.
(clik pe foto)
  Dupa părerea mea, nu numai ca ar trebui numit Erou Național dar ar trebui înființată și o distincție militara care sa-i poarte numele și de asemenea ar trebui ca autoritățile sa facă cercetări pentru a afla unde a fost înhumat trupul Mareșalului pentru a putea fi înmormântat cu onorurile ce i se cuvin unui OM a cărui vina a fost doar aceea de a-și dori țara reîntregită și nesupusa comunismului. 
As dori sa va supun atenției si cartea lui Dan Ioan - Procesul Maresalului Ion Antonescu in acre veti putea vedea cum s-a desfășurat mascarada de proces și câte inconstitutionalitati și ilegalități s-au comis pentru condamnarea Mareșalului Ion Antonescu.

   Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale  celor de la CAT MUSIC deoarece mi-au permis folosirea de fragmente muzicale.

4 comentarii :

 1. In sfarsit, ai revenit! Si-nca cum! Ma bucur. Si aprob in totalitate cele de mai sus.

  RăspundețiȘtergere
 2. nclusiv fragmentele muzicale? Glumeam, le-am pus deoarece exprimau ceea ce gandeam si nu voiam sa injur eu direct. Ma bucur ca iti place si esti de acord cu ceea ce am scris.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ei, da! In sfarsit un erticol extraordinar de interesant. Perfect de acord cu ce ai scris, chiar daca poate sunt mica pentru a spune asa ceva.

  RăspundețiȘtergere
 4. Superb blogul!Felicitari!
  Intrati pe Blogul oficial al Maresalului Antonescu http://maresalionantonescu.blogspot.com/ si participati la sondajul de opinie despre Maresalul Antonescu.
  De asemenea lasa-ti si un link pentru a putea trimite lumea la acest articol.
  “Prefer să mor în mocirlă într-o Românie Mare decât să mor în paradisul unei Românii mici.”
  Maresal Antonescu

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails