sâmbătă, 26 decembrie 2009

Tovarase Iliescu te vreau in puscarie !

(imagine editata de catre Dacic Dracon)
    Da ati citit bine! Il vreau in puscarie pe tovarasul Iliescu! Vreti sa stiti motivele? Pai ar fi urmatoarele : uzurparea de calitati oficiale, complicitate la crima si mai sunt si altele dar astazi ma voi referi doar la acestea.
   In 2003 , in Romania Libera aparea un articol referitor la executia sotilor Ceausescu. Nu incercati sa-l cautati deoarece a fost sters din baza de date deoarece deranja prea tare inalta conducere de la Cotroceni. Am gasit insa o copie din acest articol pe unul dintre blogurile pe care le urmaresc si anume Mahmur intre fantome.
   In cele ce urmeaza voi reproduce articolul:
"Procesul Ceausescu (dosar 1/SP/1989)
Un decret controversat, semnat de Ion [Iliescu] Joi 18 Decembrie 2003

    Pe 24 decembrie 1989 Ion Iliescu a redactat si semnat un decret prin care infiinta un "Tribunal Militar Exceptional", care sa-i judece pe Nicolae si Elena Ceausescu. La punctul 1 din acest decret se declara ca "urgenta este impusa de dorinta, in acest caz, a tuturor cetatenilor cinstiti ai Romania|Romaniei".
   La punctul 2 se stabileste ca acest "Tribunal Militar Exceptional" - infiintat de Ion Iliescu - va judeca cauza "in conformitate cu prevederile legale ramase in vigoare, in ceea ce priveste procedura si dreptul material [penal]". Iar la punctul 3 se preciza ca "acest tribunal va fi alcatuit in componenta stabilita de Legea pentru organizarea judecatoreasca". In incheiere, documentul este semnat de Ion Iliescu, care se declara "presedintele Consiliului FSN|Frontului Salvarii Nationale".
   Cateva precizari sunt importante. Mai intai ca pe 24 decembrie 1989 Ion Iliescu nu avea calitatea de presedinte al Consiliului FSN. Consiliul Provizoriu al FSN si-a desemnat "presedintele" pe 26 decembrie 1989. Asadar, la doua zile dupa semnarea decretului de catre Iliescu si la o zi dupa ce cuplul Ceausescu fusese deja executat.
   La data de 24 decembrie Ion Iliescu nu avea absolut nici o calitate care sa-i permita formarea unui "Tribunal Militar Exceptional" si nici sa se prevaleze de titulatura de "presedinte al CFSN", cum singur s-a trecut pe decret. Apoi documentul a ramas olograf (scris de mana) pana pe 5 ianuarie 1990, cand a fost dactilografiat.
    Gelu Voican Voiculescu - incercand sa acopere aceasta evidenta uzurpare de calitati oficiale ale decretului semnat de Ion Iliescu - a afirmat: "Acest decret a ramas scris de mana din ratiuni de protectie a secretului, neriscandu-se dactilografierea". "Revolutionarii" lui Iliescu nu riscau nici "dactilografierea", in schimb il condamnau la moarte pe cel care era inca seful statului.
   Sa remarcam si ca "decretul" a fost redactat integral si semnat de Iliescu fara numar de inregistrare. Ceea ce inseamna ca Ion Iliescu a semnat ilegitim - printr-o tipica uzurpare de titlu - un document ilegal, lovit de nulitate din punct de vedere juridic, care a condus la executarea a doi oameni. Rezulta ca "Tribunalul Militar Exceptional" care i-a judecat pe sotii Ceausescu la 25 decembrie 1989, la UM 01378 din Targoviste, a avut, la randul lui, un caracter ilegal.
   Mai rezulta ca sotii Ceausescu n-au fost executati dupa o procedura legala, ci au fost pur si simplu asasinati. O seama de alte detalii, ramase secrete pentru opinia publica din Romania, trebuie aduse la cunostinta.
   Deplasarea la Targoviste a membrilor "Tribunalului Militar Exceptional" s-a facut cu 5 elicoptere. Intr-unul din elicoptere se aflau cele doua prelate verzi, in care urmau sa fie infasurate cadavrele sotilor Ceausescu. Deci se stia - inaintea procesului - ca sotii Ceausescu urmau sa fie executati. Procesul care a urmat la Targoviste nu a fost decat o mascarada.
   Dupa ce a coborat din avion, Gelu Voican a solicitat ca procesul sa nu dureze mai mult de 10-15 minute. Desi decretul sustinea ca "aceasta cauza se va judeca in conformitate cu prevederile legale in vigoare", procesul s-a derulat intr-o singura zi fara depunerea de probe si audierea vreunui martor, cu avocat|avocatii apararii desemnati din oficiu, pe post de acuzatori ai clientilor lor (ca in epoca stalinista).
   Fara ca acestia sa ceara recursul, desi in cazul condamnarii la moarte erau de lege sa o faca, cu sau fara voia condamnatului. Executia a avut loc imediat si nu a fost filmata. Interesante sunt si concluziile profesorului legist francez Louis le Riboux, privind momentul si conditiile reale in care sotii Ceausescu au fost de fapt executati. Din dimineata de 26 decembrie pana pe 30 decembrie 1989, cand s-a decis inhumarea, cadavrele sotilor Ceausescu au fost conservate in instalatia frigorifica de la Morga.
   De inmormantarea celor doi s-a ocupat Gelu Voican Voiculescu, in calitatea sa de viceprim-ministru si prietenul Ceraselei Barjac Demetrescu, care a sterpelit cu aceasta ocazie bijuteriile Elenei Ceausescu. Ambele cadavre au fost perchezitionate de Cerasela Barjac, "grijulie" mai ales cu cadavrul Elenei. Apoi ambele cadavre au fost acoperite cu panze de cearceaf.
   Mai intai s-a pus capacul peste cosciugul lui Ceausescu|Nicolae Ceausescu, pe care Voican a desenat cu creta semnul lui Marte. Groparilor li s-a spus ca era vorba despre doi colonei in rezerva, ucisi de "teroristi". Ceausestilor nu li s-au pus in '89 cruci: fusesera uitate la Morga. S-au intocmit doua dosare care poarta acelasi numar: 1/SP/1989. Certificatele de deces s-au eliberat fara autopsiere si buletinele de identitate ale sotilor Ceausescu de catre Vladimir Belis si notarul sectorului 1, Adrian Toma.
   Fara indoiala ca Nicolae si Elena Ceausescu trebuiau sa fie judecati. Cei doi aveau insa dreptul - ca orice cetatean - la un proces corect si drept asa cum a avut parte dictator|dictatorul Manuel Noriega sau Slobodan Milosevici. Era o ocazie unica si pentru romani de a afla secretele unei guvernari totalitar|totalitare, care a condus Romania in ultimii 50 de ani. Si - poate - cu aceasta ocazie sa afle si unele informatii despre Iliescu si ai sai.
   Acest lucru, evident, nu convenea grupului Iliescu. Si altora. Asa ca celor doi Ceausescu li s-a inchis gura: au fost executati imediat dupa o mascarada de proces. Procesul Ceausescu incepe insa cu un decret [ilegal], semnat de cetateanul Iliescu, care se face astfel vinovat pentru "uzurparea de calitati oficiale". Prezentam in anexa Decretul olograf din 24 decembrie 1989, semnat ilegal de Ion Iliescu."
    Din pacate articolul fiind sters din arhiva nu am o imagine a "decretului". Evident ca dupa execuie Romania a abolit pedeapsa cu moartea. Le era frica sa nu aiba acelasi sfarsit. Dar chiar daca ar fi fost inca in vigoare aceasta pedeapsa tot inchis l-as fi vrut pe tovaras cu toata clica lui, langa detinuti de drept comun, pentru ca executati ar fi scapat prea usor.
   Tovarasul Iliescu sta bine si se mai si enerveaza cand jurnalistii il intreaba despre furtul revolutiei si despre mineriade ba inca mai si ameninta cu iesirea in strada a populatiei daca va fi acuzat de ceva. Tipic pentru acest tovaras "cine nu e cu noi e impotriva noastra" si atunci suna la Petrosani sa vina minerii sa "sape" rondurile din Piata Universitatii in timp ce nea' Gelu apare la negocierile cu partidele politice in stil Rambo cu pistolul mitraliera in mana ca doar se "negocia".
   Sprijinit de o parte de moscova iar de cealalalta parte de catre Grupul Bilderberg sta si isi bate joc de noi.
   Avand in vedere ca abia a trecut Craciunul as vrea sa-i fac o urare tovarasului: "La multi ani la puscarie!!!"
   Dar cum justitia este oarba...nu il vede! Poate o sa-l vada pana la urma Cel de Sus.

UPDATE


Multumesc lui Zamolxis deoarece pe blogul sau am gasit aceasta superba piesa.

5 comentarii :

 1. De douaj' de ani imi doresc un proces al lui Iliescu de la Mos Craciun. Da' nu exista!

  RăspundețiȘtergere
 2. continui să cred că sunt probleme în ţară mult mai mari decât Iliescu. oricum, bun articolul :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Au trect 21 de ani de la Revolutie...si nimeni nu sa sincisit sa il ancheteze pe I.Iliescu....dar sa il mai bage la puscarie......e batran zice una lume......

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu l-as vrea mort, pe acest babalic de rahao. Punct.

  RăspundețiȘtergere
 5. Din pacate, poate doar istoria isi va spune ultimul cuvant in privinta evenimentelor de atunci si a multor altele de dupa si mentionez aici ceva despre niste mineriade... Probabil tata ilici si ai lui au niste "asigurari" beton de nimeni nu indrazneste sa ne spuna adevarul, ca sa nu mai zic de luat masuri impotriva lor.

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails