joi, 22 septembrie 2011

Eu nu mai beau URSUS


 Zilele trecute făcând cumpărături de la magazinul romanesc am avut pofta de bere de acasă. Inițial am fost tentat sa iau Ursus apoi mi-am amintit de sponsorizarea pe care au făcut-o asta vara sprijinind în acest fel susținătorii asa-zis-ului ținut secuiesc (detalii aveți aici). Drept urmare am ales o alta bere. Ulterior aflându-mă acasă la un prieten, când acesta mi-a oferit o bere i-am povestit despre sponsorizare. Reacția lui m-a surprins, cumpărase 6 beri, le-a vărsat toate în vasul de toaleta deși era berea lui preferata.
   Atunci am decis sa fac aceasta postare prin care sa anunț decizia de a nu mai consuma aceasta bere. Desigur este dreptul managerilor firmei de a sponsoriza ceea ce doresc asa cum este dreptul meu (si sper ca se vor alătura și alții) de a nu mai consuma produse care m-au  jignit pe mine și tara mea.
   De aceea am creeat si o pagina pe Facebook și va invit sa va alăturați aici.
   Sursa foto

6 comentarii :

  1. Astia au desfiintat magazinul Plus si o data cu el si berea Dobru aia de 3,3 lei la 2 litri asa ca am trecut pe Bucegi

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: ???
    @ 'mnealui: In afara de partea economica (in Italia o găsești cu 2,50 euro cutia, la Ursus ma refer) m-a deranjat gestul sponsorizării. Calitativ nu le pot reproșa nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Plus nu ma este dar este lidl sau ai spune

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu unu prefer becks sau bergenbier... pana la urma prietenii stiu de ce :) E adevarat ca acea reclama a fost putin deranjanta dar ce poti sa faci...

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails