duminică, 26 decembrie 2010

Super cupoane de reduceri la HostX.ro

Orice a-ti spune, Mos Craciun exista si ii iubeste pe cei cuminti si cu situri. Anul acesta Mosul si-a adus cadourile in pas cu tehnologia si are in desaga cupoane de reduceri de pana la 30% pentru abonamentele shared si reseller hosting oferite de HostX.ro.

In luna decembrie 2010, cupoanele de mai jos pot fi folosite pe HostX.ro, in formularul de comanda (reducerile vor fi vizibile imediat in factura proforma):

1. HOSTX2010 - pentru o reducere de 30% la orice comanda shared hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament de gazduire web.
2. HOSTX2010R - pentru o reducere de 20% la orice comanda reseller hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament.

Conturile noi sunt activate in maxim 1 ora de la confirmarea platii clientului. In plus, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .com sau .eu gratuit!

HostX.ro este unul din principalii furnizori de servicii web hosting si inregistrare domenii din Romania, gazduind pe serverele sale peste 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24x7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promotiile 1+1 sau Switch.

5 comentarii :

  1. Am încercat să pun un comentariu pe Dacia Valahorum, pe articolul scris de mine, "Denaturarea adevăratei semnificaţii a unor cuvinte ale limbii române, precum şi a unor simboluri sacre ale străbunilor", dar nu am reuşit.

    Eu am mai făcut câteva corecturi şi schimbări la acest articol. Vreau să te rog să pui varianta corectată, în locul aceleia care este pe blogul tau.
    Astta esteL: http://munteanul369.wordpress.com/2010/08/17/denaturarea-adevaratei-semnificatii-a-unor-cuvinte-ale-limbii-romane-precum-si-a-unor-simboluri-sacre-ale-strabunilor/

    Sper că nu facut deranj!

    UN AN NOU FERICIT! Cu multe împliniri!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este nici o problema. O sa modific. Si o sa si dezactivez Disqus pentru ca vad ca face doar probleme. Un an nou fericit si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. tu cand faci reclama pe blog chiar crezi in ce spui? intreb pentru ca eu cred ca atata timp cat tu consideri ca produsul prezentat e ok, atunci mi se pare normal sa ii faci reclama si sa castigi un ban. Dar daca tu de exemplu habar nu ai despre produsul prezentat si tot ceea ce faci este sa editezi putin textele lor de promovare, ei bine, cu asta nu prea sunt de acord :D

    O zi frumoasa si La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Florin: In primul rand iti multumesc pentru urari si iti urez si eu un an nou fericit, cu intarziere deoarece nu am fost acasa.
    In al doilea rand as vrea sa-ti spun ca advertorialul l-am facut gratuit pe trei bloguri si nu am cerut absolut nimic deoarece sunt client HostX.ro si sunt multumit de serviciile lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Poti schimba adresa blogului meu din lista ta de bloguri? Te rog sa treci adresa aceasta cand ai timp: http://BlogDeProst.ro Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails