luni, 13 septembrie 2010

Strengari - un site pentru parinti si copii   Inainte de a incepe sa scriu despre acest site va invit sa urmariti doua spoturi despre siguranta copiilor pe internet.


   V-au pus pe ganuri? Pe mine sincer da. Ce este de facut? Control parental veti spune si va dau dreptate dar nu uitati ca in materie de computere de multe ori copii ne intrec si vor reusi intr-un fel sau altul sa eludeze acest control.
   O alta alternativa este oferita de site-ul http://www.strengari.ro . Acesta este un site dedicat atat copiilor cat si parintilor. Site-ul are o intefata grafica atragatoare  si un meniu intuitiv.
   Parintii au posibilitatea de a le crea copiilor lor conturi pe site, apoi de a le seta timpul de joaca la calculator, ulterior avand acces la activitatea desfasurata de cei mici cat timp nu sunt sub supravegherea lor.
   Meniul este structurat pe cinci categorii si anume:
  • Comunitate 
   In aceasta categorie se pot desfasura activitati dedicate divertismentului si comunicarii, existand mai multe subcategorii dintre care amintesc: jocuri, forum, cluburi, chat, retete, activitati creative, glume, povesti, poezii, etc.   La subcategoria  Activitati creative, parintii pot stimula creativitatea si indemanarea prin activitatile distractive propuse de Strengari :  pagini de colorat, confectionarea obiectelor de artizanat, desene si cadouri realizate manual.
   De asemenea exista si rubrica Sarbatoriti de azi  unde sunt afisati cei ce isi sarbatoresc zilele de nastere si astfel prietenii le pot transmite urari.
    La sectiunea Forum, Strengarii dumneavoastra pot discuta despre subiecte cum ar fi: jocuri, distractie, timp liber, scoala, coltul fetelor, coltul baietilor. Exista de asemenea si un forum pentru parinti unde cei mici nu au acces si unde parintii pot discuta intre ei probleme legate de educatia Strengarilor.
  • Plaza - acest loc se vrea a fi un hiper marchet in care micutii pot  cumpara diverse obiecte pentru spatiul lor virtual.
  • Pagina mea - este practic locul unde fiecare copil isi poate seta preferintele, incarca fotografii, insemna in agenda personala diverse evenimente, isi pot citi mesajele si raspunde cererilor de prietenie din partea altor utilizatori. Poate fi si o sursa de inspiratie pentru parinti pentru mobilarea camerelor de Strengari , urmarind preferintele acestora.
  • Educatie -  aici in afara forumului si al dictionarului am remarcat cu bucurie faptul ca se duc campanii de educatie sexuala  si anti drog .

  • Scolare - In aceasta  sectiune puteti gasi referate, articole precum si lista institutiilor din sistemul de invatamant privat sau de stat in care alti parinti si-au inscris copii.
    Daca doriti sa aflati mai multe va invit sa va inscrieti si sa descoperiti impreuna cu ai vostri Strengari toate facilitatile acestui site foarte util atat pentru parinti cat si pentru copii.
   Nu credeti??? Incercati! E foarte simplu si nu doare. :)
   Daca nu credeti dati un click 

0 comentarii :

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Parerea ta!

Related Posts with Thumbnails