duminică, 26 decembrie 2010

Super cupoane de reduceri la HostX.ro

Orice a-ti spune, Mos Craciun exista si ii iubeste pe cei cuminti si cu situri. Anul acesta Mosul si-a adus cadourile in pas cu tehnologia si are in desaga cupoane de reduceri de pana la 30% pentru abonamentele shared si reseller hosting oferite de HostX.ro.

In luna decembrie 2010, cupoanele de mai jos pot fi folosite pe HostX.ro, in formularul de comanda (reducerile vor fi vizibile imediat in factura proforma):

1. HOSTX2010 - pentru o reducere de 30% la orice comanda shared hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament de gazduire web.
2. HOSTX2010R - pentru o reducere de 20% la orice comanda reseller hosting, Linux sau Windows. Cuponul este aplicabil o singura data pentru fiecare abonament.

Conturile noi sunt activate in maxim 1 ora de la confirmarea platii clientului. In plus, pentru orice comanda shared hosting pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .com sau .eu gratuit!

HostX.ro este unul din principalii furnizori de servicii web hosting si inregistrare domenii din Romania, gazduind pe serverele sale peste 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24x7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

Cupoanele nu sunt cumulabile cu promotiile 1+1 sau Switch.

vineri, 24 decembrie 2010

Colindam pe blog 2010

Iata si urmarile concursului de colinde oarganizat aici
Din pacate concursul nu a avut prea multi participanti. Nici macar cati numarul de premii cau cat membrii juriului :) . Nu face nimic, toti cei care au participat vor primi un domeniu .info indiferent de voturile primite si de parerea juriului ;)

Imi cer scuze pentru faptul ca nu am verificat negativele si unii dintre voi au avut probleme.

Iata si participantii concursului de colinde in ordinea inscrierii:

1. Jura Marcu Dimitrie - Decebaluirea

marc jura - Trei pastori se intalnira


2. Rares Cojocaru - http://rares-cojocaru.blogspot.com
Rares Cojocaru - incercare nereusita de colinde la acordeon


3. Duta Razvan - din pacate nu am gasit o pagina a lui
Razvan - Sculati gazde, nu dormiti


4. OmulSimplu - Omul Simplu caruia ii multumesc pentru ca m-a botezat :)
OmulSimplu- - Domn-Domn sa-naltam colind


Si acum sa vedem preferintele publicului ascultator :)
De asemenea va rog sa comentati depre prestatiile colindatorilor nostri :) pe pagina initiala a concursului si anume aici .Dupa Craciun voi reveni cu o postare cu parerile juriului pe care vreau sa vi-l reamintesc:

‘Mnealui - http://www.mnealui.info

Zamolxis – http://www.alsosprachzamolxis.com/

Filip - http://blogshot.ro/

Vlad - http://www.vladolteanu.com/

Sergiu - http://www.zamolxe.info

vineri, 10 decembrie 2010

Concurs de colinde "COLINDAM PE BLOG"Anul trecut am răspuns provocării lui Zamolxis de a cânta un colind. Ma rog, rezultatul a fost cam acesta
EU - Astazi s-a Nascut Hristos yourvoice


Anul acesta m-am gândit sa organizez eu un concurs de colinde împreună cu câțiva prieteni care vor constitui si Juriul. Premiile (cinci la număr) vor fi domenii .info.
Regulile concursului, negativele, versurile si juriul le gasiti aici
Related Posts with Thumbnails